Vekte - Regnskapsfører

Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening

Regnskapsføring

Vekte kan regnskap. Vi har erfarne og effektive regnskapsførere. I tillegg har vi gode systemer innen regnskapsføring og et kompetent nettverk av samarbeidspartnere vi trekker veksler på ved behov.

Vekte er et autorisert regnskapskontor og medlem av NARF. For deg som kunde sikrer det at vi har fokus på effektivitet og kvalitet, og at vi holder oss oppdatert på regnskapsføring gjennom kursing og oppfølging av våre ansatte.

Et godt regnskap er nødvendig for å sikre en sunn drift. Det er også et godt grunnlag for avgjørelser om selskapets fremtid.

Vi tilbyr:

 
→Fakturering
→ Bokføring og regnskapsføring
→ Lønn
→ Avstemming av regnskap
→ Omsetningsoppgaver for merverdiavgift
→ Terminoppgaver for lønn
→ Lønns- og trekkoppgaver og årsoppgave for arbeidsgiveravgift
→ Oppdatering av AA-registeret
→ Innsending av lønnsstatistikk
→ Oppfølging av sykepenger og annen lønnsrefusjon
→ Økonomisk rapportering og analyse til selskapets ledelse og styre
→ Rådgivning
→ Ligningspapirer og årsregnskap
→ Selvangivelse for næringsdrivende
→ Opplæring av bilagshåndtering og rutiner i forbindelse med dette

Gjennom dyktige ansatte og god kommunikasjon leverer vi oppdaterte regnskap og relevante analyser som hjelper deg til å ta de riktige valgene.

Vekte benytter moderne arbeidsverktøy som sikrer effektivitet og kvalitet. Derfor er oppdaterte regnskaper med gode rapporter alltid tilgjengelige for kunden.

Vekte AS er et autorisert regnskapskontor i Oslo. Selskapet består av dyktige ansatte som har lang erfaring med å håndtere økonomifunksjonen til både små og store kunder i ulike bransjer. Vi har blant annet kunder innen IT, konsulentselskap, varehandel, håndverkere, samt diverse holdingselskap knyttet til en kundeportefølje.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon rundt regnskapsføring.

regnskapsføring oslo