Vekte - Regnskapsfører

Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening

Om Vekte

Vår visjon som regnskapskontor er at regnskapet skal bidra til verdiskapning heller enn å være en nødvendig kostnad

Vi vil fornye regnskapsbransjen

Vår kundetilnærmingsprosess er først å gjøre oss godt kjent med din virksomhet, og deretter innarbeide gode og hensiktsmessige regnskapsrutiner. En skikkelig forståelse for din bedrifts forretningsmodell er det beste grunnlaget for å hjelpe deg og din bedrift i riktig retning. Våre periodiske rapporter gjør deg bedre i stand til å forstå din virksomhet, samt ta bedre beslutninger i en travel hverdag.

Vår visjon som regnskapskontor er at et regnskap skal bidra til verdiskapning heller enn å være en nødvendig kostnad. Vektes målsetting er derfor at våre kunder får en bedre forståelse av sitt eget regnskap. God innsikt i bedriftens økonomi er en nøkkelfaktor for å ta riktige beslutninger.

 

Litt om vår bakgrunn

Vekte AS er et autorisert regnskapskontor i Oslo. Selskapet består av dyktige ansatte som har lang erfaring med å håndtere økonomifunksjonen til både små og store kunder i ulike bransjer. Vi har blant annet kunder innen IT, konsulentselskap, varehandel, håndverkere, samt diverse holdingselskap knyttet til en kundeportefølje.

Alt på samme sted

Vårt regnskapskontor har dyktige samarbeidspartnere innen revisjon og advokatvirksomhet som gjør at våre kunder har muligheten til å motta tjenester innen regnskap, revisjon og juridisk bistand på et og samme sted.

Menneskene