Vekte - Regnskapsfører

Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening

Jobbe i vekte?

Vi søker flere dyktige regnskapsførere

Er du vår fremtids regnskapsfører?

Vekte satser på medarbeidere med god utdannelse, autorisasjon og hvor motivasjonen kommer gjennom å se at kunden får en merverdi. Vi tilstreber å være et regnskapskontor med faglig tyngde og fokus på kundens behov. Vi er alltid på jakt etter medarbeidere som oppfyller disse kriteriene.

Vi tilbyr våre ansatte konkurransedyktige betingelser, utvikling og trivsel gjennom tilrettelegging, oppfølging og ansvar. Våre ansatte arbeider på raske og egnede arbeidsstasjoner med moderne og effektive systemer. Vi følger våre medarbeidere tett opp gjennom medarbeidersamtaler, kursing og tilbakemelding. Vi stiller krav til våre ansatte, og tror samtidig på å gi ansatte frihet og ansvar for egne kunder og egen arbeidshverdag.

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Tilrettelagt og innovativt arbeidsmiljø
  • Utfordringer
  • Gode læringsmuligheter

Et moderne byrå!

Et moderne regnskapskontor er bygget på kompetanse. Arbeidsverktøyene blir stadig mer effektive, og det er behandlingen av dataene som kommer ut som skiller mellom de beste regnskapskontorene. Vårt hovedfokus er å gi kunden en best mulig forståelse av sin økonomi. Vi hjelper kunden til å ta de riktige beslutningene for fremtiden. Vi er et moderne regnskapsbyrå!

Interessert?

Send oss en CV og søknad, så tar vi en kaffe!

Nils K. Fossdal
Nils K. Fossdal
Daglig leder
+47 48 88 97 88