Vekte - Regnskapsfører

Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening

Hvordan vi jobber

Vekte

Teknologi i verktøykassa

Vi tilbyr et moderne økonomissystem som er tilgjengelig for våre kunder fra PC, nettbrett og mobil 24 timer i døgnet. Alle ansette har arbeidsstasjoner som er optimalisert for våre løsninger. Vi benytter oss av et profesjonelt og sikkert verktøy for å overholde myndighetskrav og frister. I tillegg benytter vi oss av flere etablerte programvareleverandører for å sikre kvalitet og effektivitet i arbeidet vi utfører.

regnskap

Praktisk tilnærming til regnskapet

Vi sørger for å gi deg økt forståelse av din økonomi. Dette gjør at du kan ta riktige beslutninger for fremtiden. Vi arbeider analytisk og effektivt for å utarbeide ditt regnskap. Når tallene er klare, gir vi en tilbakemelding tilpasset ditt behov. Vekte tilbyr et spekter av tjenester innen økonomifaget, og gir deg veiledning om hvilke tjenester som passer ditt firma.

regnskap oslo

Kvalitet

Vekte satser på medarbeidere med god utdannelse, autorisasjon og hvor motivasjonen kommer gjennom å se at kunden får en merverdi. Vi skal være et regnskapskontor med faglig tyngde og fokus på kundens behov. Vi er alltid på jakt etter medarbeidere som oppfyller disse kriteriene. Vi tilbyr våre ansatte utvikling og trivsel gjennom tilrettelegging, oppfølging og ansvar.

regnskapstjenester oslo

Tilgjengelighet

I en travel hverdag er tilgjengelighet en viktig faktor for å lyktes. Hos Vekte har du alltid tilgang til de viktigste regnskapsfunksjonene som fakturering, oppdaterte regnskapstall og rapporter. På samme måte har du alltid tilgang til å godkjenne og betale regninger, lønn, utlegg og reiseregninger.

Vi holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum. Vi er tilgjengelige på telefon, e-post og Skype.

regnskapsbyrå oslo

Vi setter krav til kunden

For å kunne tilby en tjeneste som gir verdiskapning både for deg som kunde, og for oss, er samarbeid en nøkkelfaktor.

Sammen blir vi enige om hva som er rett arbeidsfordeling. Hvilke krav som stilles til deg som kunde avhenger av hvilke tjenester du ønsker utført fra Vekte.