Vekte - Regnskapsfører

Norges Autoriserte Regnskapsføreres Forening

Oppsett av Tripletex

Vekte benytter seg av Tripletex som økonomisystem. Tripletex integrerer modulene faktura, regnskap, lønn, prosjekt, lager og timeregistrering i ett og samme system. Slik unngår man dobbeltarbeid med import eller manuell bokføring av bilag fra ett system og inn i et annet. Tripletex støtter EHF faktura og KID. Man kan også betale regninger rett fra systemet.

Vekte gir sine kunder anbefalinger til hvordan Tripletex best skal settes opp. Når vi sammen har kommet frem til en god løsning, setter Vekte opp systemet for deg.

Vekte har lang erfaring med Tripletex. Oppsettet av systemet gjøres effektivt og tilpasses våre kunders behov. Vi gjennomgår og setter opp følgende elementer:

Setter man opp Tripletex på korrekt måte, sikres effektiv fakturering, bokføring, lagerstyring, lønnskjøring og betaling av regninger, lønn, reiseregninger og utlegg. Med andre ord vil Tripletex bidra til enkel regnskapsføring. Et nøyaktig oppsett av Tripletex er essensielt for en effektiv hverdag for deg som bedriftsleder – og for oss som regnskapsførere.