Firmatur til Lofoten

Årets firmatur for Vekte AS gikk til vakre Lofoten. Få av oss hadde vært i Lofoten før, og vi var alle like spente. Programmet var lagt opp til å bli en innholdsrik tur, med ulike aktiverer på land og til sjøs. Vi kunne ikke vært mer heldige og fikk strålende vær! 

RIB-Safari:

Turen til Svolvær startet med fart og spenning i en utrolig rask RIB. På turen fikk vi opplevd Trollfjorden og nærkontakt med havørnene.  

Firmatur til Lofoten

Fjelltur:

Vi fikk oppleve noe av det beste i Lofoten da vi hadde en guidet tur til Tjeldbergtinden (367 m.o.h). På toppen fikk vi et spektakulært utsyn over Svolvær og områdene rundt.  

Fisketur:

Når du er i Lofoten er det nesten obligatorisk å komme seg ut på havet og prøve seg som fisker. Fiske står sentralt i Lofoten sin historie. For å føle oss som en ekte lofotfisker leide vi oss inn på en tradisjonell fiskebåt. Med hjelp av en dyktig kaptein, var vi klare for fangst og fiskekonkurranse! 

Hva skal man spise i Lofoten?

Fisk, Fisk og Hval! Det finnes ikke noe bedre sted å spise fisk enn på Børsen Restaurant i Svolvær. Liker du ikke fisken du får servert her så kommer du aldri til å like fisk. Hvis du er modig kan du også prøve deg på hval, som er en eksotisk og smakfull opplevelse.